19 Aralık 2012 Çarşamba

Yeni Yıl mimi


Blogunu keşfettiğim günden beri keyifle takip ettiğim, severek okuduğum Melodram beni mimlemiş. Laf aramızda görünce sevindim hele Melodram'dan olunca biraz daha sevindim :)
Zannedersem görmeyen yoktur ama yine de varsa Melodram'ın bloguna buradan ulaşıp bir göz gezdirsinler derim :) Aynı zamanda meslektaşım olur kendisi :) Mimin konusu malum yeni yıl geliyor ya yeni yıldan istekleriniz. Yani bir wish list :)

• Öncelikle kendim, ailem ve sevdiklerim için sağlık diliyorum. Hasta olanlara da acil şifalar diliyorum Allah'tan.

En en acelesinden kaybettiğim neşemi ve gençliğimi geri istiyorum.

• Sonra bir BMW 116i istiyorum hem de en beyazından :))

• Ve en çok istediğim Türkiye'den başlayarak yurtdışı da dahil merak ettiğim şehirleri keşfetmek istiyorum, elimde fotoğraf makinem ile :(

• Ve artık 2013te tatil yapmak istiyorum canıma tak dedi artık kaç yıldır istediğim gibi bir tatil yapıp dinlenemedim.

Tek başıma en az 1 hafta bi yerde tatil yapmak istiyorum daha doğrusu kimsenin olmadığı bir yere gidip kendimi odama kapatıp kendimle baş başa kalmak istiyorum, çok ihtiyacım var.

• Ve yeni yılın ilk günlerinden itibaren iyi bir iş yerinde çalışmak istiyorum, 1 aydır dinlendiğim yeter. Allahım duy sesimi hayırlı bir iş nasip et.

• Bazı insanlara biraz akıl, vicdan, merhamet, insanlık ve yaptıklarının cezasını çekecek ve benim görebileceğim günler istiyorum :)

• Belki 2013 erken ama bir kitap çıkarmak istiyorum.

• Daha çok kitap okuyup, daha çok film izlemek, daha çok gezip bilmediğim yerleri keşfetmek istiyorum.

Bir iMac 27 inch istiyorum :) 
• Vee dualarımın kabul olmasını istiyorum.

Son maddeyle kapatayım yoksa bu liste uzar gider. Umarım yeni yıl hepimize güzellikler getirir, bana da güzel yeni bir yaş getirir umarım. Malumunuz 1 Ocak doğum günüm :))


Bu mimide sevgili supercellma ve seyyah gül'e gönderiyorum.

Sevgiler.

p.s. görüntü melodram'dan alıntıdır.

2 yorum:

  1. Umarım yeni yıl size önce sağlık ve sonra da bütün yazdığınız dileklerinizi getirsin. Bu arada ben dilek, Sade Kahve'nin düzenlemiş olduğu kartpostal etkinliğinde sizinle eşleştim. Bana posta adresini yollayabilirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Nermin hanım, dün size mail atmıştım, alıp almadığınızı merak ettim.

    YanıtlaSil