16 Temmuz 2012 Pazartesi

Allahım sana geliyorum.

Yanıyorum, pişmiş tavuğa dönüyorum, su kaybediyorum, çok su içmekten ölmeye yüz tutuyorum ve artık buharlaşıyorum :D
Geçenlerde haberlerde 1 saatte 6 litre su içen kızın haberini gördüm,dalakları felan şiştiği için ölmüş kız. Kızmıştım 1 saatte bu kadar su içilirmi manyak demiştim, demezzz olaydımmmm
bugün onu çok iyi anladım. Bu ne sıcakk yarabbim bu ne nem.
Bugün içtiğim suyun hesabı yok. Sıcak bi yandan mı, terliyorum su kaybediyorum bi yandan mı, üstüne bide yıllık iznimin bittiği iş başı yaptığım gün mü düşünüp düşünüp hararet bastı her yanımı akşama kadar. İçtim de içtim pişman değilim yarın yine içerim, sonra yine, sonra yine.
Zaten ondan sonra da Ramazan geliyor akşama kadar napacaaaaam ben Allahım yardım et bizlere.
Dediğim gibi bugün aylardır beklediğim, hayalini kurduğum iznimin bittiği sezon finali derken yeni sezonun ilk bölümünün başladığı gündü.
Gün içerisinden bahsetmiyorum bile akşam eve geldiğim de babama sadece 'Baba gözünün yağına 2 yumurta kırayım çalışmayayım' dedim hepsi bu kadar ve net :))
Babamda zorla çalıştırmıyor tabi beni o işin cilvesi. 'tamam çık' dedi o da hiç kıyamıyor bitanecik kızcesine yhaaa :D Heran erken emekli olabilirim yanii :))
Birde bu aralar çok fena düşüncelerim var okulu bitirdim ya onun artisliğiyle 2.bir diploma araştırmalarına girdim hayırlısı bakalım :))


Sevgiler.

2 yorum:

  1. Siz yine de suyun dozunu kaçırıp da haber olmayın. Ha bir de ölmeyin tabii:) Mutlu günler.

    YanıtlaSil
  2. Bazen ölebileceğimi düşünüp su içmeye ara veriyorum açıkcası :))

    YanıtlaSil