28 Ağustos 2012 Salı

Bir Gün

Evettt aşkla okuduğum kitabım sonunda bitti. O kadar tembel bir okuyucuyum ki bunu tamamen keşfetmiş bulunuyorum artık. Kitabı bitirmeme 2 sayfa kalmış o kadar zamanım olmasına rağmen açıpta 2 dakika okuyamadım kaç gündür. Sürekli kendime bahaneler uydurup daha sonra da bu bahaneleri yarattığım için kendime kızıyorum.
Günlerden birgün metroda kitabımı okurken birden gözümden bir damla yaş aktığını hissettim hemen kapağı kapatıp koydum çantama yoksa başlıycam iyice ağlamaya milletin içinde.
Filmde ki sahnede de zaten epeyce ağlamıştım. etkilendim aga napiyim :)
Son sayfalarımı da okuyup kitabımın kapağını kapattım. Eğer iyi bir okuyucu olsaydım kitabı okumam bu kadar uzun sürmeyecekti ama napalım. sevmediğimden felan değil okuyamamış olmam yani :)
''Yıllardan 1988,günlerden 15 Temmuz'dur ve DEXTER ile EMMA henüz tanışmıştır. Ama birlikte geçirdikleri tek bir gün, sürekli birbirlerini düşünmelerine yetmiştir.''
Kitabın arka kapağından alıntıdır ve bahsettiği gibi hikaye yılın sadece bir gününü anlatmaktadır fakat asla bir kopukluk söz konusu dahi olmamış hikayede. Kah gülerek kah hüzünlenerek okudum kitabı. Ben sevdim okumanızı tavsiye ederim diyor sevgilerimi iletiyorum :))
Sırada ki kitabım ise kitaplaşma etkinliğimden gelen ve merakla okumayı beklediğim kitabım, büyük bir merakla okunmayı bekliyor :)

Hiç kimse sıradan değildir diyor ve kitabımıza başlıyoruz, bakalım nasılmış :)
Sevgiler.
he bide bu postu oluştururken nedense hep bu şarkıyı dinledim.

3 yorum:

  1. canım kitaba başlamandan dolayı heyecanlandım, okuduktan sonraki yorumunu merak ediyorum bakalım =) bende listeme ekleyebilecekmiyim...
    öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. en kısa zamanda yorumlarımı ileteceğim canım :)
    öpüyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. kitap harika bence. ortalara doğru az biraz sıkıcı mı diye tereddüt etsen de bu his kısa sürüyor ve verdiği mesajı almanın hazzına varıyorsun. seveceksin. :)

    YanıtlaSil