7 Haziran 2012 Perşembe

ooooo bu ne berraklık yhaaa diye seslendim tamirden gelen bilgisayarıma. Kendileri yaklaşık bir aydır felan tribe girmiş kendi kendine kapanıp açılıyor, kafasına göre resetliyordu kendini. Bu hiç hayra alamet değil dedim kendi kendime ve başladım bilgisayarımı formata hazırlamaya tüm bilgileri yedekledim ve içindekilerin hepsini D'ye attım. Vira bismillah dedim ve gönderdim onu gurbete. Adam demezmi kendi kendini resetliyorsa bunda başka bi sorun olabilir diye. Ama beni bırakamazdı o severdi sahibesini, sahibeside onu.
Neyse bilgisayarı inceledikten sonra haber geldi, üzülsemmi sevinsemmi bilemedim valla bilgisayarımın formata felan ihtiyacı yokmuş. İhtiyacı olan tek şey biraz temizlikmiş :(
Kendisi 3 yıl içerisinde hiç temizlik günlerime dahil olmamıştı. Tek sorun içinin bayaaa bi kirlenmesiymiş. Ben onu kirlerden koruyamamışım. Her neyse adam bir güzel temizlemiş getirdi bilgisayarımı 'dedim bu ne' :)) klavyesinden ekranına kadar bir parlaklık, berraklık kaplamış kendisini. Sanki artık beyaz daha bi beyaz olmuş gibi. Bundan sonra bilgisayarımı haftada bir OMO ile yıkayacağım :P
Her neyse özlemişim keratayı, ne kadar geçirdiğim zamanımı azaltmaya çalışsamda olmazsa olmazım o benim. Öğrencilik günlerimin en güzel arkadaşlarından tekrar hoşgeldi bana :)
Şimdi bu postu yazdım beni affetsin diye, artık ona daha iyi daha hijyenik bakacağım..

2 yorum:

  1. En azından deneyim oldu bir dahaki sefer önce süpürgeyle uygun deliklerden tozları çekersiniz:)"Vira bismillah" öbeğini de ilk defa duydum, mutlu günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet artık daha çok özen göstereceğim kendilerine :)) sizede mutlu günler.

      Sil