11 Haziran 2012 Pazartesi

la noliii

Bu aralar böyle değişik değişik şeyler oluyor anlamadım.
1.cisi haftanın 7 günü çalışıyorum 2 haftadır ve hiç yorgunluk nedir bilmiyorum sanki haftanın 8.ci günü olsa da çalışsam diye bir hissiyata kapıldım. Ve hafta içi oturarak çalışmama rağmen daha çok yoruluyorum sanki.
Oturmak insanı gerçekten yoruyor. Hafta sonu daha istekli çalışıyorum açıkçası.
Ve bugün başıma gelen :)
Telefonum tuş kilidi kapalı masamın üzerinde duruyor, sonra ara ara böyle bir şarkı duyuyorum Rihanna'nın şarkısı. O an internette bir kaç sayfa açıktı acaba onların sayfalarındamı çalıyor müzik dedim ve sayfaları kapattım.
Ama bir kaç dakika arayla müzik çalmaya devam ediyor, telefonu aldım kulağıma tuttum baktım müzik telefondan çalıyor. Ve çok ilginçtir ki o şarkı telefonumda kayıtlı değil yani belki açık unutmuşumdur müzik hala çalıyor diycem ama bende kayıtlı olan bi şarkı da değil. Nolur nolmaz dedim belki indirmişimdir de unutmuşumdur diye açtım müzik listemi baktım öyle bi şarkı yok.
Telefonumda açık olan bir tek facebook sayfam vardı, youtube felanmı girdim acaba dedim ama yok.
Arkadaşıma dinlettim o da şok oldu. Sonunda telefonumu kapattım açtım düzeldi artık çalmıyor.
Galiba telefonuma iyi sıhhatte olsunlar geldi :D
Çok ilginç ilk defa böyle birşeyle karşılaştım hayatımda. Sanırım artık düşünce gücüyle istediğim şeyleri yapabilme özelliği yüklendi bana :)) Seçilmiş insan oldum
O an o şarkıyı dinlemek istiyordum ve kendi kendine telefonumda çalmaya başladı. Neyse hayırdır inşallah diyorum ve noktalıyorum yazımı :)
Buyrun o şarkıyı hep beraber dinleyelim :)




Sevgiler.

2 yorum:

  1. Telefonu kapatıp açtığınızda şarkıyı kaybedince ne hissettiniz?

    YanıtlaSil
  2. valla ne hissedeceğimi bilemiyorum ama şaşkınlık içerisindeydim ve dün de aynısı oldu benmi manyaklaştım telefonmu anlamadım :))

    YanıtlaSil