23 Mart 2012 Cuma

layout • layout • layout

uzun zamandır yapamadığım ve hayatımı karmakarışık hale getiren şeylerden kurtuluyorum yavaş yavaş. Düzene sokuyorum artık hayatımı.
Mesela odamı sürekli alt üst etmekte olan o koltuğu çıkardım koydum kapının önüne, böylece üzerimden çıkardığım kıyafetlerimi mecburi olarak yerlerine yerleştiriyorum eğer o koltuk hala orada dursaydı kıyafetlerimi sonra toplarım diye onun üzerine koyacaktım ve birkaç gün sonra orası dağ gibi olacak ve tüm kıyafetlerim buruşacaktı ama artık böyle bir derdim yok bu adım bana çok iyi geldi :)


Diğer bir adım ise artık spor yapmaya başladım, kendimi dinç hissetmeme çok yardımcı oluyor kendileri hem de form tutmama yardımcı olacak insallah aldığım kiloları geri vermem lazım :( Havaların düzelmesiyle beraber artık akşamları yürüyüşede başlıycam yani sporu hayatıma bu sefer kesin dahil edicem.


Diğer bir adım artık kendime liste yapıyorum. Mesela alışveriş yapmam gerekiyorsa öncelikle listeye yazıp eksiklerim neler var onları tespit ediyorum ve artık gereksiz bişeyler almıyorum çünkü artık eve sığmıyorum.
Bu listemde izlenecek filmler, okunacak kitaplar, gidilecek yerler de yazıyor. Boş zamanımda film izlemek istersem ne izlesem diye uzun uzun düşünmeyeceğim ve listemi açıp ilk sırada ki filmden başlayacağım.


Daha 1 haftadır felan bunu yapmaya başladım ama şuan herşey çok yolunda gidiyor, sevdim ben bu düzeni.
Artık eskisi gibi düzensizlik içinde boğulmuyorum aksine ferahlıkta nefes alıyorum. Ve bu bana nedense çok iyi geldi demek ki tek eksiğim düzenmiş benim.


Şimdi ona da kavuştum, bi de üzerine bahar havası gelince tastamam oldu herşey kendimi iyi hissediyorum epeyce. (bazı aksilikler oluyor tabi arada) 


Ve son olarak diyorum ki SÖZ DAHA GÜZELİZ BAHARDA :))








      


     Sevgiler...

6 yorum:

  1. duzenli bir hayati severim, cok iyi yapmisin:D
    basarilar sana sporunda :)
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Benimde kendime biran önce çeki düzen vermem gerekiyor.
    Tembel ve pasaklı oldum iyice..
    Bloğunu keşfettiğime sevindim canım..
    Takibindeyim.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim ve kendinize çeki düzen vermenizi tavsiye ederim kendini çok iyi hissettiriyo insana bu düzen :))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. listeler.. listeler rules! listeler olmadan hayatımı ne yapardım bilmiyorum... bir de tabi almadan edemediğim o güzel küçük defterlere güzel kalemlerle yazacak ne bulurdum :P


    decodeniquo.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. işte eksiklik ben defter tutmuyorum o an yanımda bulduğum kağıtlara not alıyor daha sonra onları bir araya getiriyorum :) birde defter tutarsam tam olacak :)

    YanıtlaSil