17 Kasım 2012 Cumartesi

Gün.

Merhabalar evde ki hayatım devam ettikçe bende gezip keşfetmeye devam ediyorum, yıllardır İstanbul'da olmama rağmen çoğu yerini görmemişimdir. Tıpkı bugün gittiğim Rumeli Kavağında ki Telli Baba Türbesi gibi. Önünden defalarca geçmeme rağmen hiç özellikle oraya gitmedim. Ama bugün bu ayrılığa son verdim ve gidip hem orayı gördüm hem de duamı ettim dileğimi diledim.
İnsanlar nerelerden geliyor ama bizim burnumuzun dibinde diye heralde hiç zahmet edip gitmemiştim bugüne kısmet oldu. Yaşarken neler kaçırıyoruz farkında değiliz.
En kısa zamanda kendimi İstanbul'da tarihi yerler serüvenine atmak istiyorum kısmet olursa planlarımda o var, tüm müzeleri vs. gezip görmek istiyorum artıkın :)

Aşağıda güne ait birkaç fotoğraf yayınlıyor ve iyi geceler diliyorum yine :))






Sevgiler.

4 yorum:

  1. canım bende gitmeyi çok istiyorum.Anadolu yakasından oraya nasıl gidebilirim?

    YanıtlaSil
  2. istanbul boşuan kültür başkenti olmadı :)
    uygarlığın besigi derler ya öyle gerçekten :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Poliship: Canım karşıdan beşiktaşa geç oradan sarıyer minibüsleri kalkıyo ona bin Sarıyer meydanda in indikten sonra rumeli kavağı minibüsleri nerden kalkıyo diye sorsan herkes gösterir minibüse bindikten sonra söfore söylersin o seni Telli Baba da indirir hemen kapısında iniyosun zaten çok karışık bi yerde değil hemen bulursun :)

    Pia Mia: aynen öyle ve artık kültür başkentini keşfetmemiz lazım bizimde :)

    YanıtlaSil
  4. çok saol canım haftasonu planım belli oldu :)

    YanıtlaSil